Frågor & Svar

Här hittar du svaren på de allra vanligaste frågorna vi får. Hittar du inte svar på dina frågor nedan finns vår kundservice som gärna hjälper dig via mail.

Finns det något startdatum för utbildningen?

Våra utbildningar har inget startdatum, du startar utbildningen precis när du vill. Våra utbildningar är helt digitala och du går utbildningen i din egen takt. När du lagt en beställning skickas ett Academy kit till din angivna adress och du får omedelbart tillgång till utbildningen. Du väljer alltså själv när du vill starta utbildningen. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

Jag har köpt en onlineutbildning utav er, hur länge har man tillgång till allt material?

Du har tillgång till materialet tills det att du är godkänd och certifierad inom området. Du kan alltså göra våra utbildningar helt i din egen takt utan någon tidspress.

Hur långe håller utbildningen på?

Eftersom utbildningen är digital så går du går den helt i din egna takt precis när du vill och kan, så som svar på frågan är den precis så lång som du själv bestämmer. Snittet är cirka 3 veckor från start till certifikat.

Hur går utbildningen till?

Efter lagd beställning skickas ett Academy Kit ut till din angiva adress. Redan innan du mottagit ditt Academy kit kan du gå de första avsnitten av utbildningen då dessa är teoretiska och inte kräver tillgång till några produkter. Mot slutet av kursen går vi igenom hur du utför en behandling och allt är filmat från flera olika vinklar och i ett långsamt tempo. Du kan även spola i varje video om du vill se om något av stegen. Skulle det under utbildningens gång dyka upp några frågor eller funderingar så har du alltid möjlighet att kontakta läraren. Det sista steget i utbildningen är modellbehandlingarna. Här ska du själv utföra behandlingar på minst tre stycken olika modeller för lashlift och minst tre modeller för browlift. Du fotar tydliga bilder innan, under och efter behandlingen och laddar sedan upp dessa i vår utbildningsplattform. I videon som tillhör avsnittet går vi igenom hur bilderna ska tas och hur du laddar upp de. Din lärare kommer sedan att titta på bilderna och ge dig tydlig feedback till nästa modellbehandling. När du klarat av alla stegen i utbildningen är du redo att ta emot kunder samt blir certifierad och finner ditt certifikat direkt i utbildningsplattformen. Du får även 10% rabatt på alla kommande köp av produkter på vår hemsida.

Hur lång tid tar det innan kurskitet kommer efter att jag gjort en beställning?

Det tar vanligtvis 1-3 arbetsdagar beroende på hur mycket Postnord har att göra.

Kan man köpa presentkort av er?

Du kan självklart köpa presentkort på vår hemsida om du önskar ge bort en utbildning eller produkter till någon.

Jag är under 18 år, kan jag gå utbildningen hos er ändå?

Vi har ingen åldersgräns för våra utbildningar men för att göra ett köp online när man är under 18 år brukar man behöva sina föräldrars medgivande.

Kan man delbetala hos Klarna när man köpt en utbildning av er?

Gällande delbetalning med Klarna så går det att lägga upp köpet på 1-6 månader. Detta görs i Klarna-appen efter genomfört köp.

Hur många spolar ingår i kurskitet jag får till min lashliftutbildning?

Totalt 5 st spolar i storlekarna S, M, M1, M2 & L

Vad händer om jag inte lärt mig allt efter utbildningen?

Alla elever som går en utbildning hos oss ska känna sig redo att arbeta inom området. Skulle du mot förmodan inte känna dig redo efter utbildningen så erbjuder vi alltid kostnadsfria videosamtal med din lärare för en egen genomgång och för möjlighet att ställa eventuella frågor. Vi gör alltså allt vi kan för att du ska känna dig så redo för arbetsmarknaden som möjligt. 

Blir man certifierad av era utbildningar?

Alla våra utbildnignar gör dig certifierad inom området. Du får tillgång till ditt certifikat direkt efter avslutad utbildning. Dessutom får alla som utbildat sig hos oss 10% rabatt på produkter.

Måste man vara utbildat för att handla hos er?

Du måste inte uppvisa ett certifikat för att handla hos oss utan vem som helst kan handla i vår webbshop. Vi rekommendarar dock alltid att man är utbildad inom området.

Har ni någon butik man kan besöka?

Vi har dessvärre inte någon butik man kan besöka. Detta för att hålla kostnaderna nere och kunna erbjuda dig så bra priser som möjligt.

Varukorg