Vårt browlift sortiment

Browlift produkter av hög kvalité till bra priser. Så tänkte vi när vi lanserade våra browlift produkter. Tillsammans med våra fantastiska kunder har vi utvecklat ett unikt browlift system som ger fantastiskt resultat. Alla produkter är noggrant framtagna för att vara så skonsamma mot hårstråna som möjligt men samtidigt ge ögonbrynen ett riktigt lyft. Alla våra browlift produkter finns att köpa nedan och skulle du ha några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

Fri frakt över 499 kr

1-2 vardagar leverans

Utbildningar

Produkter för browlift stylister

Du som arbetar som browlift stylist vet säkert redan hur viktigt det är att man har högkvalitativa browlift produkter när man jobbar och utför en browlift behandlling. Valet av produkter kan ha stor påverkan på hur din kundnöjdhet ser ut. Nöjda kunder är jätte viktigt när det gäller praktiska jobb. En återkommande kund är betydligt mer lönsam än en engångskund och resultatet blir även bättre desto fler gånger en kund har gjort browlift hos dig. Var därför noggrann med att välja rätt browlift produkter, det lönar sig oftast till slut. 

Vad är browlift?

Browlift har de senaste åren blivit en väldigt populär behandling. Kanske är det för att ögonbrynen har hamnat i fokus och idag är det nästa en självklart att ha snyggt markerade ögonbryn. Vad är egentligen en browlift behandling? Det är enkelt förklarat att man permanentar ögonbrynen i önskad form och riktning, ögonbrynen stannar sedan i denna form och riktning i 6-8 veckor. En browlift behandling avslutar man oftast med våra browlift produkter, N°3 Boosting och N°4 keatin, detta gör även att ögonbrynen ser både fylligare och tjockare ut. I samband med en browlift behandling brukar man även färga ögonbrynen.

Varukorg