Lashlift produkter

Lashlift produkter av högsta kvalité till bra priser. Så tänkte vi på Nicci beauty när vi tog fram vårt lashlift sortiment. Vi har ett stort urval av prisvärda produkter för professionella lash- & brow lift stylister. Alla produkter är utvecklade av terapeuter inom området och framtagna för att vara så skonsamma som möjligt. I vårt sortiment hittar du bland annat vätskor till de olika behandlingar samt allt annat material som behövs för att utföra en behandling.

Fri frakt över 499 kr

1-2 vardagar leverans

Utbildningar

Produkter för dig som jobbar med lashlift

När man jobbar som stylist är det viktigt att man är noggrann med vilka lashlift produkter man använder. Val av produkter kan påverka resultatet och därmed även kundnöjdheten. Att ha en bra kundnöjdhet som lashlift stylist är väldigt viktigt då det oftast är det som styr hur många återkommande kunder man har. Våra lashlift produkter här på Nicci beauty är framtagna tillsammans med våra kunder och av skönhetsterapeuter med lång erfarenhet inom just utveckling av lashlift produkter. När man arbetar med skönhet är det vilktigt att man har den kunskap som behövs för att kunna utföra behandlingar på ett säkert sätt. Därför är det viktigt att utbilda sig inom de områden man vill arbeta. Vill man exempelvis jobba med lashlift är det viktigt att gå en lashlift utbildning

Vad är lashlift?

Lashlift är en behandling som blomstrat under de senaste åren och är idag uppe i toppen tillsammans med bland annat browlift bland mest populära skönhetsbehandlingarna. Lashlift är en behandling där man böjer kundens naturliga fransar med hjälp av lashlift produkter. Produkterna ser till att fransarna håller sig böjda i upp till 6 veckor och ger dem även näring och lyster. Fransarna får näring, lyster och ser även fylligare ut då man använder sig av Boosting N°3 och Keratin N°4 som innehåller vitaminer, minaraler och oljor. I samband med att man utför en lashlift behandling brukar man även färga fransarna. 

Varukorg