Integritetspolicy

Vi behandlar vi dina personuppgifter när du besöker och använder de tjänster som finns på www.niccibeauty.se eller köper i vår butik. Vi strävar efter att hanterar dina personuppgifter på ett så säkert sätt som möjligt. Nedan finner du information om vilka uppgifter vi behandlar, varför vi behandlar dem samt hur vi eventuellt delar med oss av uppgifterna.

Ändamål

Syftet med behandlingen av dina personuppgifter är för att förbättra våra tjänster och för avtalshantering. Vi måste även spara en del uppgifter för bokföring och eventuell retur eller reklamtion. Alla uppgifter hanteras i enlighet med GDPR.

Vilka personuppgifter behandlar vi?

Vi behandlar dina uppgifter när du köper produkter från vår webbshop, anmäler dig till nyhetsbrev eller andra erbjudanden, begär support och när du använder vår webbplats. Till sådana personuppgifter räknas namn, e-postadress, leveransadress, telefonnummer, betalningsuppgifter, IP-adress, webbplatsanvändning samt annan information som du frivilligt lämnar till oss.

Klarnas behandling av dina personuppgifter

Vid köp hos oss används Klarna checkout som standard. Klarna behandlar därför dina personuppgifter vid köp hos oss. Uppgifter behandlas för att fullfälja avtal och genomföra identitets och kreditkontroller. Mer inforamtion kring hur Klarna behandlar dina uppgifter kan du läsa här.

Utlämnande till tredje part

Inga personuppgifter som vi behandlar säljs eller överförs till tredjepart. Nödvändig data kommer endast i det fall det behövs visas för tredjepart i de fall det är nödväntigt för att de ska kunna utföra sina tjänster åt oss. Relevanta uppgifter som anges i samband med köp kommer även att delas med betalnings- & transportpartner.

Säkerhetsåtgärder

Vi tillämpar flertalet säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter. Endast personal med behörighet har tillgång till dina uppgifter för specifika ändamål. All data lagras på datorer som förvaras i säker miljö.

Cookies

Vi använder oss av cookies på vår webbplats för att förbättra användarupplevelsen. Ingen information kan dock kopplas till en specifik individ.

Klagomål

Om du har frågor eller funderingar kring hur vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med lagen är du välkommen att kontakta oss. Om du anser att vår hantering av dina personuppgifter inte sker i enlighet med sekretess- eller personuppgiftslag (GDPR) kan du även klaga direkt till Datainspektionen. Information om hur du kommer i kontakt med dem hittar du på deras hemsida: www.datainspektionen.se.

Varukorg
  • Inga produkter i varukorgen.